فرکردن مژهها با استفاده از فرمژه
فرمژه را باز کرده و روی پایه مژهها نگه دارید: اگر راست دست هستید فرمژه را در دست راست و اگر چپ دست هستید در دست چپ خود بگیرید و آن را باز کنید. آن را روی چشم خود طوری بگیرید که قسمت منحنی آن به سمت خارج بوده و پایه مژههای شما درست در لبه آن بین دو پد بالایی و پایینی قرار بگیرد. مطمئن شوید که همه مژهها داخل فرمژه و به صورت منظم روی پد قرار گرفته باشند. توجه داشته باشید که در این حالت نباید ریمل داشته باشید چون این ریمل به فرمژه شما میچسبد و پد آن غیرقابل استفاده میشود. پس حتما قبل از فرمژه زدن مژهها را کاملا تمیز کنید.
فرمژه را ببندید و به آرامی فشار دهید: حال باید فرمژه را ببندید و به آرامی آن را فشار دهید، مطمئن شوید که پوست پلک زیر فرمژه قرار نگرفته باشد چون باعث زخم و یا کنده شدن مژهها خواهد شد. فرمژه را پنج تا ده ثانیه به این حالت نگه دارید و به حالت نبضی فشار دهید.
فرمژه را باز کنید و تا نیمه مژهها بالا بیاورید: پس از آن که پایه مژهها را فر کردید فرمژه را باز کرده و کمی به سمت بالا حرکت دهید تا به میانههای مژه برسد و دوباره آن را ببندید و به حالت نبضی حرکت دهید. پنج تا ده ثانیه این کار را ادامه دهید تا مطمئن شوید مژهها حالت گرفتهاند.
این بار روی نوک مژهها این کار را انجام دهید: دوباره فرمژه را باز کنید و این بار آن را تا نزدیکی نوک مژهها حرکت دهید و ببندید. باز هم به آرامی با حرکات نبضی مژهها را فشار دهید تا نوک آن هم فر شود و مژههایی فر با حالت طبیعی داشته باشید.
با ریمل کار خود را تمام کنید: پس از آن که کار فرکردن مژهها تمام شد یک ریمل بلندکننده بردارید و روی مژهها بزنید. این کار مژهها را مرتب و حجیم کرده و حالت آن را تثبیت خواهد کرد. در مورد استفاده از ژلهای حالت دهنده ابرو احتیاط کنید چون اکثر این ژلها حاوی آب هستند و حالت مژهها را از بین میبرند.
فرکردن مژهها با قاشق
یک قاشق فلزی بردارید و آن را گرم کنید: یک لیوان یا کاسه را با آب گرم پر کنید و یک قاشق فلزی را به مدت سه تا پنج دقیقه داخل آن قرار دهید تا کاملا گرم شود. برای این کار از قاشق خیلی بزرگ استفاده نکنید چون نگهداشتن آن جلوی چرم کار سادهای نیست و فرهایی که با آن ایجاد میشود چندان زیبا نخواهد بود. یک قاشق چای خوری در اندازه چشم شما برای این کار مناسب است.
قاشق را بالای مژهها قرار دهید: قاشق را از آب درآورده و با حوله خشک کنید.قاشقرا به صورت عمودی بالای چشم قرار دهید به طوری که لبه پایینی قاشق روی لبه خط مژه شما قرار بگیرد و قسمت محدب قاشق به سمت بیرون باشد. قبل از این کار دمای قاشق را تست کنید تا مطمئن شوید دست یا چشمتان را نمیسوزاند.
با دست خود مژهها را به سمت قاشق فشار دهید: با یک انگشت خود مژهها را به سمت قاشق فشار دهید و ده ثانیه نگه دارید تا در تماس با قسمت منحنی آن شکل بگیرند. این قاشق مثل یک فرکننده مو عمل میکند و مژهها را حالت میدهد.
با ریمل حالت مژهها را تثبیت کنید: پس از آن که مژهها حالت مورد نظر شما را گرفتند از یک ریمل بلندکننده استفاده کنید تا مطمئن شوید حالت مژهها ثابت باقی خواهد ماند. اضافات ریمل را قبل از خشک شدن آن با یک برس مخصوص مژه بردارید.
فرکردن مژهها با مسواک
یک مسواک را در آب داغ گرم کرده و خشک کنید: شیر آب گرم را باز کنید تا به داغترین حد خود برسد. سپس یک مسواک کهنه اما تمیز را که استفاده نشده است زیر آب بگیرید تا موهای برس آن گرم شود. مسواک را تکان دهید تا اضافات آب آن گرفته شود سپس روی یک حولهتمیز آن را فشار دهید تا خشک شود.
با این مسواک مژهها را به سمت بالا شانه کنید: در حالی که مسواک هنوز گرم است با آن به آرامی مژهها را شانه کنید و و قتی به نوک مژهها رسیدید ده ثانیه آن را به سمت مژهها فشار داده و نگه دارید تا مطمئن شوید مژهها به خوبی حالت میگیرند. اگر نتیجه چندان راضی کننده نبود مسواک را مجددا گرم کنید و این کار را تکرار کنید.
ریمل بزنید: مانند آن چه که در روشهای قبل گفته شد با ریمل زدن حالت مژهها را تثبیت کنید.
فرکردن مژهها با ریمل و انگشت
چند لایه ریمل بزنید: در این روش کار را با ریمل زدن شروع میکنید. اما بهتر است از ریمل ضدآب استفاده کنید چون ریملهای ضدآب بهتر میتوانند حالت مژهها را حفظ کنند. ریمل را بردارید و دو تا سه لایه نازک از آن را روی مژهها بزنید تا مژههای شما در بلندترین و پرپشتترین حالت خود قرار بگیرند.
انگشتانتان را به هم بمالید تا گرم شوند: حال برای فرکردن مژهها باید آنها را گرم کنید. انگشت شست و اشاره خود را چندین بار به هم بمالید تا گرم شوند.
با انگشت مژهها را به سمت عقب حالت دهید: حال چشانتان را ببندید و با نوک انگشتانتان که گرم هستند مژهها را به سمت پلک خود فشار دهید تا به ابروها برسند و آن را به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه نگه دارید. اگر نتیجه راضی کننده نبود مجددا انگشتان خود را گرم کنید و این مراحل را تکرار کنید تا به نتیجه دلخواه برسید.
.
منابع: مجله قرمز | https://redmag.ir